Article_Top_970x250

Oglasila se i Severina nakon smrti Milana Bandića. Evo što je napisala

hrvatska pjevačica

Oglasila se i Severina nakon smrti Milana Bandića. Evo što je napisala

velj 28, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Redatelj Dario Juričan na svom Instagram profilu je danas nakon što je objavljena vijest da je preminuo gradonačelnik Zagreba Milan Bandić napisao: - Milan Bandić (1955.-2021.) Prerezao je danas zadnju etiketu... Ovu njegovu objavu komentirala je i pjevačica Severina te je napisala:

Fontane na pola šprica,al aparat za maglicu do daske. Nakon toga napisala je pjevačica još jedan komentar:  - I predlažem sljemensku žičaru za njegov posljednji ispraćaj....Velika je i prostrano za puno njegovih simpatizera.

Kada je Dario Juričan premijerno prikazao svoj dokumentarni film "Kumek" o Milanu Bandiću, podršku mu je dala i Severina. Nakon premijere svoje dojmove o dokumentarcu posvećenom gradonačelniku Zagreba sročila je ovako: Po njemu se ništa neće zvati. Sinoć sam bila na premijeri filma 'Kumek'. Čestitam Dariju Juričanu, jednom od mojih najdražih i svakako najhrabrijih redatelja, na odličnom krimiću s primjesama tragedije, ali i komedije. U jednom momentu pojavio se i glavni lik. Ala ludnice, to je kao da se na premijeri 'Kuma' pojavi Al Capone. Rekao je da bi on napravio triput bolji film. Naravno, kad triput više zna. Reko i uteko. Bilo je jako zabavno. Hvala.

U nekoliko navrata je putem društvenih mreža i u intervjuima izrazila nezadovoljstvo načinom na koji Bandić upravlja gradom. Oglasila se tako i kada je zatvoren kultni klub Jabuka, a u intervju koji je lani dala za Večernji je rekla: - Tužna sam što je Zagreb zatrpan smećem, a gradonačelnik se ruga, i to uglavnom novinarkama. Jednom sam nekom od takvih zapjevala: “Po vama se ništa neće zvati la-la-la-la-la...” Ali, da sretno završim, veseli me, i to najviše, Dario Juričan i njegova borba kao pojedinca protiv moćnika, a pritom je i nevjerojatno duhovit. Dario, izdrži.