Article_Top_970x250

Odjednom ni na klupi: Je li Dalićev dosad standardni branič ozlijeđen ili - povrijeđen?

što se dogodilo?

Odjednom ni na klupi: Je li Dalićev dosad standardni branič ozlijeđen ili - povrijeđen?

lip 14, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: AFP

Ni izbornik niti HNS nisu izvijestili o Barišićevoj ozljedi, da bi u nedjelju izostao čak iz kadra 23 igrača.

Je li Borna Barišić ozlijeđen ili povrijeđen pa je prijavio ozljedu? Nije bio niti u zapisniku iako je dugo figurirao kao ozbiljan kandidat za startera. U Belgiji je igrao u prvoj postavi na lijevom beku, u drugom poluvremenu ušao je Joško Gvardiol. Tijekom tjedna Barišić je imao neko vrijeme na treninzima mjesto u startnoj postavi, ali od četvrtka se to promijenilo i u prvi je plan iskočio Gvardiol.

Ni izbornik niti HNS nisu izvijestili o Barišićevoj ozljedi, da bi u nedjelju izostao čak iz kadra 23 igrača. Zlatko Dalić govorio je o njegovoj formi s kojom nije zadovoljan, ali i da ima "neku" ozljedu. Logično je pitanje je li Barišić ozlijeđen toliko da nije mogao kandidirati jer i Nikola Vlašić imao problema s mišićem pa je ušao u igru. Ili je uvrijeđen što je u foto-finišu pred ogled s Englezima ispao iz startnih 11?

- Nema šanse da je Barišić uvrijeđen i da bi prijavio ozljedu ako nije ozlijeđen. Nema šanse. On previše voli Hrvatsku, a i nije takav lik da bi tako reagirao - tvrdi za Sportske novosti Zoran Zekić, njegov nekadašnji trener iz Osijeka.

Oni su i dalje u jako dobrim odnosima.

Barišić ne spada u najbolje lijeve bekove na svijetu, zbog problema s ozljedom u Rangersu propustio je završnicu sezone, ali on koji igra u Škotskoj mogao bi biti rješenje za Češke i Škote. Osim ako Dalić ne ustraje s Gvardiolom pa bio s njim pukovnik ili pokojnik! Dakako, ako nije ozlijeđen! 

Dnevnik.ba