Article_Top_970x250

Objavljena nova pjesma Mate Bulića: Kao da je pisana za ove teške dane u Hercegovini i Hrvatskoj

popularni pjevač

Objavljena nova pjesma Mate Bulića: Kao da je pisana za ove teške dane u Hercegovini i Hrvatskoj

sij 03, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Instagram

Nakon što su prije mjesec dana objavili da je pjevač dobio koronu, te da se nalazi u bolnici gdje prima kisik, tim Mate Bulića javio se na društvenim mrežama i objavio da je Mate još uvijek u bolnici.

"Molimo vas da ne širite neprovjerene informacije. Mate je još uvijek u bolnici i svi se molimo za njegov brzi oporavak. Ljubazno vas molimo da poštujete privatnost obitelji i u ovim teškim trenucima za njih da ih nepotrebno ne uznemiravate. Hvala vam.Tim Mate Bulica" stoji u objavi koju su stavili na pjevačeve službene Instagram i Facebook profile, ali nisi razjasnili o kakvim se to informacijama radi. 

U komentarima su se javili brojni Matini fanovi koji su ostavljali dobre želje i pisali da mole za njega. 

"Mate prijatelji drži se. Želim ti brz oporavak", Brz oporavak Mate nas", "Brz opravak želim uz božju volju i blagoslov ", "Brz oporavak legendo, drži se", bili su neki od komentara. 

I dok je 'Kralj dijaspore' još uvijek u bolnici, u javnost je puštena njegova najnovija pjesma 'Ustani Bože i smiluj se nama'.

Pjesma kao da je napisana za ove teške dane gubitka mladih života u njegovoj voljenoj Hercegovini kao i za razoran potres u Hrvatskoj.

Tekst je napisao fra Šimun Šito Ćorić.

Dnevnik.ba