Article_Top_970x250

Obitelj Dragojević slavi! Udovica legendarnog splitskog glazbenika dobila sedmo unuče

"smišan i sladak"

Obitelj Dragojević slavi! Udovica legendarnog splitskog glazbenika dobila sedmo unuče

svibnja 24, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Sretnom viješću Vesna Dragojević pohvalila se na Facebooku, niti mjesec dana nakon što je otkrila da očekuje unuka.

U obitelj Dragojević stigla je velika sreća - sin pokojnog glazbenika Olivera Dragojevića, Davor, i njegova supruga Karmen dobili su drugo dijete. Sina Luku Karmen je rodila 24. svibnja 2020., a sretnu vijest nedugo nakon dolaska prinove podijelila je i njegova baka Vesna, Oliverova udovica.

"Prije 2 sata Marko je dobio brata Luku. Moj sedmi unuk", napisala je ponosna baka na Facebooku, prenosi Gloria.hr.

Nakon Oliverove smrti, nije imala snage vratiti se na Korčulu, otok gdje su ona i suprug proveli najsretnije trenutke, no upravo je tamo pronašla mir, a i njezini unuci, Duje, Margita, Vinko, blizanci Lucija i Toni te Marko, svakim je danom nečime razvesele.

"Unuk Marko ima godinu i pol dana i malo je nemiran. Ali što je smišan i sladak. On već sam jede i sve jede, od kapule do fažola. Ne dopušta nam da ga hranimo, sve sam želi. Stalno mi je nabija balun", rekla je Vesna o najmlađem unuku.

Progovorila je i o Oliverovim zadnjim danima: "Pred kraj života Oliver je bio prikovan za krevet, teško je govorio, a mjesecima nije mogao svirati... Teško mi je to reći, ali za njega je ovo najbolji kraj. Meni je to bila velika utjeha kad je preminuo. A posebnu snagu dao mi je Oliverov pokop. Iako sam oduvijek znala da ga ljudi vole, tek sam tada spoznala koliko je uistinu bio omiljen. Duboko sam zahvalna Splitu na onom veličanstvenom ispraćaju. Sigurna sam da bi i Oliver ostao bez riječi vidjevši prepunu Rivu i brodove u luci koji su nas pratili do Korčule, iako je cijeli život bježao od bilo kakve vrste pažnje. Nikada se nije smatrao zvijezdom i osjećao se nelagodno kad bi ga drugi hvalili".

Sigurni smo da bi Oliver, baš kao i Vesna, bio izvan sebe od sreće zbog sedmog unuka. Iako ne može biti s njim, sigurno smo da ga pazi negdje odozgo.

Dnevnik.ba