Article_Top_970x250

Obilježena 18. godišnjica atentata na Jozu Leutara

položeni vijenci

Obilježena 18. godišnjica atentata na Jozu Leutara

ožu 16, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Osamnaesta godišnjica od atentata na zamjenika ministra unutarnjih poslova Federacije BiH i predsjednika Kantonalne organizacije HDZ-a BiH Sarajevo Jozu Leutara obilježena je danas.

Osamnaesta godišnjica od atentata na zamjenika ministra unutarnjih poslova Federacije BiH i predsjednika Kantonalne organizacije HDZ-a BiH Sarajevo Jozu Leutara obilježena je danas. Polaganjem vijenca na spomen obilježju u Ali-pašinoj ulici u Sarajevu, delegacija KO HDZ BiH Vrhbosna predvođena predsjednikom Draženom Trlinom odala je počast poginulom Jozi Leutaru, priopćeno je iz Kantonalnog odbora HDZ BiH Vrhbosna.

Pored delegacije KO HDZ BiH Vrhbosna, vijence je položila delegacija Ureda hrvatskog člana Predsjedništva Dragana Čovića i Ureda zamjenice predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjane Krišto, kao i dužnosnici HDZ BiH, predstavnici državne i federalne razine.

Atentat na Jozu Leutara izvršen je 16. ožujka 1999. godine u naselju Ciglane u Sarajevu. Od posljedica ranjavanja preminuo je 12 dana kasnije, 28. ožujka. I nakon 18 godina od atentata još uvijek nisu otkriveni počinitelji zločina.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250