Article_Top_970x250

Obilježavanje 27. obljetnice oslobođenja općine Ravno

Ravno

Obilježavanje 27. obljetnice oslobođenja općine Ravno

svibnja 30, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Arhiva

Položeni vijenci i upaliljene svijeće pred spomen križom na brdu Oblat u znak zahvalnosti i trajno sjećanje na sve poginule hrvatske branitelje.

Program obilježavanja 27. obljetnice oslobođenja općine Ravno započeo je svetom misom za poginule hrvatske branitelje u župnoj crkvi Rođenja Blažene Djevice Marije, koju je predvodio župnik don Bernard Marjanović.

Uz žitelje općine, svetoj misi prisustvovali su djelatnici i korisnici Doma za stare i nemoćne osobe Ravno, kao i djelatnici i učenici Osnovne škole Ravno.

Nakon mise izaslanstvo općine, predvođeno općinskim načelnikom i predsjednicom Općinskog vijeća te predsjednikom Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata HVO HB - podružnica Ravno, položilo je vijence i upalilo svijeće pred spomen križom na brdu Oblat u znak zahvalnosti i trajno sjećanje na sve poginule hrvatske branitelje.

Obilježavanjem Dana oslobođenja ujedno je započela četvrta kulturna manifestacija Ravanjski ljetni dani kulture koja će trajati do 2. lipnja, priopćeno je iz Općine Ravno.

Dnevnik.ba

Tagovi: