Article_Top_970x250

Novo tenisko natjecanje kreće u svibnju!

bez gledatelja

Novo tenisko natjecanje kreće u svibnju!

tra 18, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Reuters/Pixsell

Dvoboji će se igrati bez nazočnosti gledatelja u teniskoj akademiji u Nici tijekom pet tjedana u svinju i lipnju. Projekt nazvan Ultimate Tennis Showdown (Ultimativni teniski dvoboj) ili skraćeno UTS.

Trener Serene Williams, Francuz Patrick Mouratoglu, najavio je pokretanje nezavisne teniske lige u kojoj će snage odmjeravati profesionalni igrači i igračice, a njihovi dvoboji će se moći pratiti putem prijenosa na internetu.

Dvoboji će se igrati bez nazočnosti gledatelja u Mouratoglouovoj akademiji u Nici tijekom pet tjedana u svinju i lipnju. Projekt nazvan Ultimate Tennis Showdown (Ultimativni teniski dvoboj) ili skraćeno UTS.

Planirano je odigravanje deset mečeva tijekom svakog od pet vikenda, a prvi natjecateljski dan trebao bi biti 16. svibnja. Prvi dvoboj bi trebao biti između 10. tenisača svijeta Belgijca Davida Goffina i Australca Alexeija Popyrina, 103. na pojedinačnoj ATP ljestvici, čiji je otac suosnivač UTS-a.

Pandemija izazvana koronavirusom zaustavila je teniski svijet početkom ožujka, a na snazi je odgoda svih natjecanja najmanje do 13. srpnja, prenosi Hina.

Dnevnik.ba