Article_Top_970x250

Novo pogoršanje vremena: Očekuju se pljuskovi i grmljavina, ali i grad

Kišovito do petka

Novo pogoršanje vremena: Očekuju se pljuskovi i grmljavina, ali i grad

svibnja 26, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva/Ilustracija

Danas u Bosni oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Jači pljuskovi i grmljavina se očekuju u sjevernim i sjeveroistočnim područjima.

Ponegdje uz kišu i pojačan vjetar moguća je i pojava grada.

U Hercegovi umjereno oblačno. U sjevernim područjima Hercegovine postoje uvjeti za pokoji pljusak i grmljavinu. Vjetar u Bosni umjeren, na momente i pojačan sjevernog smjera. U Hercegovini umjerena na momente jaka bura.

Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 11, na jugu zemlje do 14, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18, na jugu zemlje do 22 stupnja.

U Sarajevu oblačno vrijeme. Tijekom dana, sa kišom, pljuskoviam i grmljavinom. Jutarnja temperatura oko 7, a najviša dnevna temperatura zraka oko 13 stupnjeva.

Sutra u Hercegovini uglavnom umjerena oblačno. U Bosni pretežno oblačno vrijeme.Tijekom dana, ponegdje u sjeveroistočnim područjima sa slabim lokalnim pljuskovima. Vjetar slab do umjerene jačine sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 11, na jugu zemlje do 14, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 21, na jugu zemlje do 24 stupnja.

U petak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tijekom dana, ponegdje u sjeveroistočnim područjima moguća je i kratkotrajni pljusak. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 11, na jugu zemlje do 14, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 21, na jugu zemlje do 24 stupnja.

Dnenvik.ba