Article_Top_970x250

Novi veliki uspjeh Milanovićevog sina: Osvojio zlatnu medalju na jakom turniru u Srbiji

GOLEMI TALENT

Novi veliki uspjeh Milanovićevog sina: Osvojio zlatnu medalju na jakom turniru u Srbiji

svibnja 09, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

U konkurencviji 56 natjecatelja iz osam država naši su uzeli osam kolajni i momčadsko prvo mjesto

Još jedan lijep uspjeh hrvatskog hrvanja, ovog puta kadetske reprezentacije koja je na međunarodnom turniru u Subotici u konkurenciji 56 hrvača iz 8 država osvojila momčadsko prvo mjesto i pokal namijenjen pobjedniku.

U pojedinačnoj konkurenciji zlato je osvojio Marko Milanović (do 92 kg), inače sin predsjednika države Zorana Milanovića, srebrnu medalju su osvojili Filip Mikulić (do 48 kg), Renato Osmanović (do 51 kg), a brončane kolajne Matej Rebić (do 69 kg), Luka Ivančić (do 65 kg), Mihael Lukač (do 65 kg), Josip Benko (do 80 kg) i Antonio Radičević (do 92 kg), prenosi SN.

Novi hrvatski olimpijac, hrvač Ivan Huklek, nakon što je u subotu izborio nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju, dan kasnije, odnosno u nedjelju je otišao i malo dalje.

Naime, Ivan Huklek je osvojio zlatnu medalju budući da finalne borbe koja je bila predviđena za nedjelju predvečer nije ni bilo. Suparnik, Gruzijac koji nastupa za Srbiju, Zurabi Datunašvili se ozlijedio u polufinalu, te je predao borbu. Tako se Ivan Huklek, osim s olimpijskom vizom, iz Sofije vraća i sa zlatnom kolajnom.

Dnevnik.ba