Article_Top_970x250

Nogometaši Arsenala se ´ušlagirali´ plinom, mladi veznjak se onesvijestio

predsezonski izlazak

Nogometaši Arsenala se ´ušlagirali´ plinom, mladi veznjak se onesvijestio

pro 07, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: the Sun

Zabava se dogodila u kolovozu prije početka sezone, a navodno je na njoj bilo 70 žena. Igrači su nabili račun od čak 65 tisuća maraka.

Šokantna snimka koju je objavio Sun prikazuje nekoliko igrača Arsenala u izlasku i onesviještene nakon što su udisali dušikov oksid, koji je kod nas poznat i kao plin smijavac.

Na snimci zaštitnih kamera se vidi društvo u kojemu su bh. reprezentativac Sead Kolašinac, Alexandre Lacazette, Mesut Özil, Pierre-Emerick Aubameyang, Matteo Guendouzi, Henrikh Mkhitaryan i Shkodran Mustafi. 

Snimka je iz kluba Tapea koji se nalazi londonskom u Mayfairu, a prema onome što se vidi, dušikov oksid su udisali svi igrači osim Armenca Mhitarjana i Nijemca Mustafija. Vidi se i kako su stariji na to poticali 19-godišnjeg Francuza Guendouzija koji se i onesvijestio.

Sve se dogodilo na zabavi prije početka sezone u kolovozu, a navodno je na njoj bilo čak 70 žena. Osim plina smijavca, pili su se šampanjac i votka, a račun je iznosio 30 tisuća funti, što je oko 250 tisuća kuna!

Plin smijavac nije ilegalan u Engleskoj, ali je zabranjena njegova prodaja maloljetnicima. Posljedice udisanja su padanje u nesvijest, a u najgorem slučaju nedostatak kisika može izazvati i smrt. Ako se udiše samo mala količina, izaziva nekontrolirano smijanje, zbog toga se i naziva 'smijavac'.

Sead Kolašinac je igrač Roberta Prosinečkog u reprezentaciji BiH, ali je u posljednje vrijeme "na tankom ledu" sa Žutim. Prosinečki ga nije pozvao na posljednje utakmice reprezentacije protiv Austrije i Španjolske, tvrdio je da je ozlijeđen iako je igrao tada za Arsenal. Kasnije je Žutog zbog laži javno prozvao igračev agent Gordon Stipić, piše goal.hr.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250