StoryEditor

Nina Badrić sa vrhunskim glazbenicima ovoga petka u Međugorju

Piše D  /  03.08.2021., 04:08h

Nina Badrić jedna od najomiljenijih regionalnih pop izvođačica stiže u amfiteatar Herceg etno sela Međugorje i to će biti njezin treći nastup na ovoj prekrasnoj ljetnoj pozornici. Koncert u organizaciji agencije PRimer aodržat će se ovoga petka, 6. kolovoza 2021. od 21 sat. 

Ulaznice po cijenama od 25 KM za tribine I 30 KM VIP mogu se kupiti online preko sustava www.kupikartu.ba ,na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru I nar ecepciji Herceg etno sela Međugorje, a na dan koncerta ukoliko ih ostane u prodaji bit će dostupne na ulazu u amfiteatar. 

Kako je najavila sama glazbenica očekuje nas nezaboravna glazbena svečanost prepuna emocija I pozitivne energije. Nina će izvesti najveće hitove iz svojedugogodišnje karijere, a set listupri prema s posebnom pažnjom za nadolazeći koncertjer stiže u Međugorje u punom bendovskom sastavu vrhunskih muzičara od kojih će HrvojeRupčić, poznati glazbenik I osnivač grupe Cubismo, prvi put nastupiti na ovoj amfiteatarskoj pozornici.

Ova velika glazbenica do sada je objavila 7 solističkih albuma, višestruka je osvajačica nagrade Porin I jedna od najtiražnijih hrvatskih glazbenica čiji albumi uvijek premašuju zlatne naklade, a tu kvalitetu prepoznao je i ponosni partner koncerta BH telecom!

Dnevnik.ba

27. rujan 2021 03:04