Article_Top_970x250

Nikola Vlašić mijenja klub?

transferi

Nikola Vlašić mijenja klub?

kol 24, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Trener Sergej Semak u Vlašiću vidi igrača kakvog nema u momčadi, a Nikoli je dosadilo čekanje...

Ruski mediji u nedjelju su se naveliko raspisali o "transferu godine". Aktualni prvak Zenit iz St. Petersburga želi u svoje redove dovesti Nikolu Vlašića, najboljeg igrača CSKA i ponajboljeg igrača ruske lige. I spreman je navodno platiti koliko treba, a spominje se iznos od 25 milijuna eura, pišu Sportske novosti.

Vlašić je prije nekoliko dana na gostovanju u St. Petersburgu zabio sjajan gol uz vrlo dojmljivu igru. Navijači obje momčadi brzo su primijetili da hrvatski ofenzivac nije slavio gol koji je zabio u Gazprom Areni.

Što je bio konkretan povod za priču o transferu...

Međutim, upućeniji ruski novinari kažu da je Zenit već poduzeo konkretne korake, da trener Sergej Semak u Vlašiću vidi igrača kakvog nema u momčadi, te da bi Zenit s njim imao momčad spremnu za veliki iskorak u Ligi prvaka. Vlašiću je navodno već dosadilo stalno čekanje da CSKA složi momčad koja bi bila konkurentna Zenitu. Ova sadašnja nije ni blizu.

Hoće li CSKA pustiti Vlašića u Zenit? Vjerojatno je Moskovljanima to zadnja opcija, ali Zenit je daleko najbogatiji klub u Rusiji, a i Vlašić bi radije igrao Ligu prvaka nego Europsku ligu.

Dnevnik.ba