Article_Top_970x250

Niko Kovač viđen na utakmici Premier lige! Je li ovo dokaz da preuzima engleski klub!?

Engleska Premier liga

Niko Kovač viđen na utakmici Premier lige! Je li ovo dokaz da preuzima engleski klub!?

pro 07, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Twitter

Nakon što je prije par tjedana dobio otkaz u Bayern Munchenu, hrvatski trener Niko Kovač još uvijek je u potrazi za novim klubom.

No, čini se kako neće dugo biti bez posla, ako je vjerovati natpisima iz Engleske. Na Otoku se igra 16. kolo Premijer lige, a Kovač je uslikan na stadionu Goodison Park na susretu između Evertona i Chelseaja.

Odmah se po društvenim mrežama počelo špekulirati hoće li hrvatski stručnjak preuzeti jedan od ova dva kluba ili je došao samo uživati u engleskom nogometu.

Chelsea sigurno ne traži novog trenera jer je Frank Lampard pokrenuo novu eru kluba s mladim igračima i navijači ne žele čuti za njegov odlazak. No, Everton je taj koji je nedavno ostao bez trenera kada su otpustili Marca Silvu i u potrazi su za novim šefom struke.

Everton na ovom susretu vodi Duncan Ferguson, ali već se zna kako je Škot samo privremeno rješenje za klub iz Liverpoola.

Podsjetimo, Everton je ovog ljeta potrošio 120 milijuna eura za pojačanja, ali imali su razočaravajući start u kojem su upisali samo 4 pobjede u 15 kola i nalaze se na 18. mjestu ljestvice.

Dnevnik.ba/ T.R.

Article_Bottom_970x250