Article_Top_970x250

"Nijemac" Sosa obrisao sve fotografije u hrvatskom dresu: "Za kockice sve"

izabrao "elf"

"Nijemac" Sosa obrisao sve fotografije u hrvatskom dresu: "Za kockice sve"

svibnja 09, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Instagram

Posebne emocije, poseban narod, poseban naboj, posebno srce, volim te Hrvatska, piše Borna Sosa u objavi koja je nestala s njegova profila. Uskoro bi trebao nastupati za Njemačku.

Borni Sosi (23) ovih dana nipošto nije lako, ali svjestan je i sam da odbijanje poziva u hrvatsku nogometnu reprezentaciju i izbor Njemačke mnogima neće dobro sjesti.

Je li zbog reprezentativne budućnosti ili nečeg drugog, ne znamo, ali na njegovom profilu na Instagramu nestale su novije fotografije gdje biranim riječima govori o hrvatskom dresu, piše 24sata.hr

"Posebne emocije, poseban narod, poseban naboj, posebno srce, volim te Hrvatska", napisao je u jednoj objavi pokazujući dio srca jednom rukom naslonjenom na dres.

"Za kockice sve", stoji na drugoj, uz fotografiju iz svlačionice nakon utakmice u kojoj je dobio udarac u sljepoočnicu.

 

Objavljuje IzbornikSubota, 8. svibnja 2021.

Nogometaš Stuttgarta, koji je potvrdio da je izabrao Njemačku jer mu se iz HNS-a nitko nije javljao posljednjih nekoliko mjeseci iako su znali da je u kontaktu s DFB-om, ostavio je dvije objave još iz U-16 reprezentacije stare sedam godina.

Danas mu na Instagramu ostavljaju gnjusne poruke koje ne vrijedi citirati, ali koje vrijedi osuditi. 

Igrao je u svim mlađim selekcijama Hrvatske i skupio 56 nastupa, ali ne i za A vrstu, što je bio okidač promjene državljanstva.

Dnevnik.ba