Article_Top_970x250

Ngannou proziva Miočića, želi borbu prije kraja godine

ufc

Ngannou proziva Miočića, želi borbu prije kraja godine

lis 04, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Getty Images

Francus Ngannou prozvao je Stipu Miočića i otkrio kada bi se htio boriti protiv Amerikanca hrvatskog podrijetla za UFC teškaški naslov.

"Sve ovisi o UFC-u, ali ja sam tražio 12. prosinca, to je zadnji PPV godine. Više od dva mjeseca ima do tada, ali očekujem da će prihvatiti taj datum", rekao je Kamerunac tijekom gostovanja na YouTube kanalu The Schmo.

Ngannou je u fantastičnom ritmu, nanizao je četiri pobjede, a najdulje je s njim u oktogonu izdržao Brazilac Junior Dos Santos koji je ostao budan minutu i 11 sekundi prije nego što je nokautiran.

Zbog toga će sigurno dobiti priliku boriti se protiv Miočića, samo je pitanje kada. To će biti druga borba ove dvije UFC zvijezde. Prvi put su se borili prije dvije godine u Bostonu, a Stipe je tada dominirao od prve do zadnje minute. Ono što je zanimljivo, Ngannou je tada prema kladionicama bio favorit, ali Miočić ga je izdominirao, pogotovo u klinču. I na podu je Stipe radio Kameruncu što god je htio. Ngannou u toj borbi kondicijski nije bio spreman za pet iscrpljujućih rundi i Miočić je slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

"Radio sam naporno od tada, imat ću i bolji trening-kamp prije meča. To se sigurno neće ponovno dogoditi. Kada sam ponovno pogledao tu borbu, vidio sam da sam imao brojne prilike koje sam mogao iskoristiti da sam bio bolje pripremljen", kaže Ngannou, prenosi Index Sport.

Dnevnik.ba