Article_Top_970x250

"Neymar me silovao, a onda me do kraja uništio - opljačkali su me i napadaju me"

za sve kriv instagram

"Neymar me silovao, a onda me do kraja uništio - opljačkali su me i napadaju me"

lip 11, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Najila Trindade

Najila Trindade, model i djevojka koja je Neymara optužila za silovanje, kroz suze je pred televizijskom kamerom ispričala u kakav joj se pakao pretvorio život otkako je slavni nogometaš otkrio njen identitet.

"U užasnom sam stanju. Imam napade panike, ne mogu se brinuti za svog sina. Ne spavam, ne mogu jesti i u tjedan dana izgubila sam deset kilograma." jedva je ispričala u emisiji "Domingo Espectacular".

Osim fizičkih i psihičkih patnji, otkrila je da je nakon Neymarove objave njihove korespodencije i otkrića njenog identiteta, žrtva stalnog uznemiravanja, a i provaljeno joj je u stan. 

"Žrtva sam niza zločina. Progone mene i moju obitelj. Provalili su mi u stan i ukrali vrijedne stvari."

Na pitanje što bi promijenila da može vratiti vrijeme, Najila je odgovorila: "Najveća greška mi je što sam učinila javnim moj Instagram profil i tako došla u vezu s Neymarom. Da sam umjesto toga zatvorila profil na društvenoj mreži, sad bih bila mirna."

Afera je počela prije deset dana, kada su mediji objavili da je tada neimenovana djevojka optužila Neymara na silovanje.

Nogometaš je zatim pokazao poruke koje je razmjenjivao s njom kako bi se obranio od optužbi za silovanje. Jer među njima su i golišave fotografije djevojke koja ga je optužila i kojoj je tada otkrio identitet.

Prošlog tjedna društvenim mrežama proširio se video na kojem Najila u hotelskoj sobi udara Neymara i viče ne njega "Ovo ti je zato jer si ti mene tukao jučer!"

On je na to njoj odgovorio "Modrice su i tvoja krivnja, tražila si još"

Dnevnik.ba

Tagovi: