Article_Top_970x250

"Nevan Ciganović mi se upucavao u svlačionici. Ostao sam paf..."

stanković u podcast inkubatoru:

"Nevan Ciganović mi se upucavao u svlačionici. Ostao sam paf..."

svibnja 11, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Screenshot

- Ciganović mi se upucavao u svlačionici, malo mi je bilo i neugodno. On je dosta izravan. Ne znam je li se za*ebavao ili ne, ali ostao sam paf. Drag čovjek, ne poznajem ga toliko dobro, kazao je Stanković. Ima neke neposrednosti i simpatičnosti. 

Aleksandar Stanković bio je gost Podcast Inkubatora, a u emisiji je govorio o svom radu, ali i privatnom životu. Stanković je glumio u nekoliko epizoda serije "Bitange i princeze" a svoja iskustva prepričao je na kauču Podcast Inkubatora, piše Vecernji.hr.

- Dobra si mu iskustva s redateljem Kulenovićem. Pokušavao sam, ali se vidjelo da sam ja strano tijelo, rekao je Stanković. 

- Ciganović mi se upucavao u svlačionici, malo mi je bilo i neugodno. On je dosta izravan. Ne znam je li se za*ebavao ili ne, ali ostao sam paf. Drag čovjek, ne poznajem ga toliko dobro, kazao je Stanković. Ima neke neposrednosti i simpatičnosti. 

Između ostalih anegdota Stanković je priznao i kako je jedan od legendarnih intervjua s Letom 3 koji je bio prekinut par minuta prije kraja – bio kompletno insceniran, a priznao je i svoja politička uvjerenja – da je ljevičar. 

Stanković je ponovno govorio o tome kako mu je zasmetalo što na HRT-u nisu bili zainteresirani za novu sezonu njegovog putopisa "Vjetar u kosi".

- Da su mi bar rekli da mi putopis ne valja, shvatio bih. A ne, rekli su mi kako nema novaca, a znam da ima, ponovio je Stanković voditelju Marku Petraku ono što je prije nekoliko dana javno napisao na Facebooku. 

Dnevnik.ba