Article_Top_970x250

Nesuđeni reprezentativac BiH uhićen zbog trgovine drogom

austrija

Nesuđeni reprezentativac BiH uhićen zbog trgovine drogom

ruj 22, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Austrijska policija uhitila je Sanela Kuljića (42), bivšeg nogometnog reprezentativca Austrije i nesuđenog člana "Zmajeva". Mediji špekuliraju da je nekadašnji sportaš uhićen zbog trgovine drogom.

Kuljić je prethodno, u listopadu 2014., osuđen na pet godina zatvora zbog prevare, iznude i prisile, jer je utvrđeno da je bio centralna figura u najvećem austrijskom skandalu s namještanjem utakmica.  Zbog dobrog vladanja, u svibnju 2017. godine ranije je pušten iz zatvora. 

Prije nekoliko dana, ponovo je uzburkao javnost u Austriji najavom da će iznijeti nove dokaze o namještanju utakmica te je istaknuo da strahuje za svoj život. Kuljić je uhićen u butiku svoje trudne djevojke, koja bi mu u studenom trebala roditi drugo dijete. 

Njegov advokat Wolfgang Blaschitz u subotu nije želio davati nikakve informacije medijima, osim da će u ponedjeljak posjetiti Kuljića. 

Sanel Kuljić, sin gastarbajtera iz BiH, rođen je 10. listopada 1977. u Salcburgu, a igrao je u brojnim austrijskim i švicarskim klubovima. Za reprezentaciju Austrije odigrao je 20 utakmica.

 Dnevnik.ba

Tagovi: