Article_Top_970x250

Neprestano mami uzdahe, ali je i na meti hejtera: 'Što te ubolo? Stražnjica ti je otečena'

vatrena čapljinka

Neprestano mami uzdahe, ali je i na meti hejtera: 'Što te ubolo? Stražnjica ti je otečena'

kol 06, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Instagram

Tajna mjesta su uvijek najbolja - napisala je u opisu fotografije, a komentari su nezaustavljivo pristizali.

Ovo ljeto Ivana Knoll ima ruke pune posla, a uspijeva naći vrijeme i za odmor. Nedavno je u Istri uređivala vilu sa svojim dečkom, a o svemu je svoje pratitelje izvještavala vrućim fotkama na Instagramu. Nije to ništa čudno za nju, kao ni pohvale koje se nižu na račun njezinog izgleda ispod svake fotografije.

Na posljednjoj fotografiji pozirala je kraj stijene i pozom naglasila stražnjicu.

- Tajna mjesta su uvijek najbolja - napisala je u opisu fotografije, a komentari su nezaustavljivo pristizali.

 | Autor :

Foto: Instagram

"Goriš, nemam komentara", "Ti si nerealna", "Predivna si", pisali su joj pratitelji, a jedan se našalio pitavši što ju je ubolo jer joj je guza '''otečena'.

Knoll je inače često na meti dežurnih kritičara interneta zbog objavljivanja golišavih fotografija. Nedavno se fotografirala pokraj crvenog Ferrarija, na što joj je jedan pratitelj poručio: "To se zove sponzoruša." Ivana na komentar nije odgovorila, a nije ni otkrila u čijem je vlasništvu automobil pokraj kojeg se fotografirala.

O njezinu privatnom životu ne zna se mnogo, a nedavno je u intervjuu za Večernji list otkrila da iza većine njezinih fotografija stoji njezin dugogodišnji dečko, arhitekt koji ne dijeli njezinu ljubav prema poziranju. “Većinu mojih fotografija on je snimio, a kad sam za neke fotografije u nedoumici objaviti ih ili ne, upitam njega”, rekla je Ivana koja je rođena u Njemačkoj, a odrasla u Hercegovini.

U Zagreb je stigla na studij te je manje poznato da je ova mlada ljepotica magistrica grafičke tehnologije, a svojedobno se natjecala i za Miss Hrvatske. Kako joj dizajnirati nije strano, prošlo ljeto rodio se CROkini, ekskluzivna linija ženskih kupaćih kostima.

“Na ideju sam došla još 2014. kada sam išla u Brazil na Svjetsko nogometno prvenstvo. Tada sam shvatila da na tržištu nema gotovo ničeg navijačkog, lijepog za žene. Kako sam ja zaista velika ljubiteljica nogometa i mode, tada sam rekla da ću pokrenuti svoj brend, no spletom okolnosti nisam, posvetila sam se fakultetu i jednostavno tu ideju nisam tada realizirala”, priča Ivana. Međutim, kada je prije dvije godine stiglo srebro u Rusiji, odlučila se vratiti svojoj ideji, a prije nekoliko dana i muškarci su dobili nešto za sebe.

“Muška populacija mi se žalila kako nemam ništa za njih pa sam tako ove godine izbacila i za njih CROshorts kupaći, trebao je asortiman biti još širi, no s COVID-om i odgodom Europskog prvenstva, trenutačno sam to stopirala”, kaže Ivana koja na tome sigurno neće stati jer uvijek radi na nečemu novom, a planove ne voli otkrivati unaprijed.

Dnevnik.ba

Tagovi: