Article_Top_970x250

Nenad Gračan: "Možda bi nešto i mijenjali, ali nema se smisla vraćati na to"

izbornik U-21 reprezentacije hrvatske

Nenad Gračan: "Možda bi nešto i mijenjali, ali nema se smisla vraćati na to"

lip 22, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Izbornik hrvatske U-21 reprezentacije Nenad Gračan dan nakon poraza od Francuske na Europskom prvenstvu razgovarao je s predstavnicima medija. Gračan smatra da smo zaslužili zabiti jedan pogodak, no najvažnije je da samo se digli psihološki nakon poraza od Rumunjske.

- Žao mi je što natjecateljski završavamo turnir nakon dvije utakmice, ali cilj nam je povoljan rezultat protiv Engleza kako bismo se oprostili na pravi način, rekao je Gračan, a prenosi HNS.

Francuzi i Rumunji će tako u ponedjeljak u međusobnom susretu odlučivati o prvom mjestu u skupini, dok će Hrvatska i Engleska u San Marinu igrati za prestiž.

- Bit će određenih promjena u sastavu, ali neće biti velikih eksperimenata. Važno je da igrači shvate da mogu, bez obzira na postavu, te ćemo uz dobru analizu pokušati i pobijediti Engleze, također sjajnu reprezentaciju. Želimo odigrati dobro, kvalitetno, odgovorno i doći do prve pobjede na europskim smotrama za igrače do 21 godine. Nadam se da ćemo imati i malo više sreće, objasnio je Gračan koji se ostvrnuo i na prvu utakmicu protiv Rumunjske.

- Rumunji su i protiv Engleske pokazali koliko su kvalitetni. Gledali smo njihove nastupe još u Medulinu, i oni dugo nisu imali takvu reprezentaciju. Možda bismo nešto i mijenjali da smo mogli, ali nema puno smisla sada se vraćati na to, zaključio je.