Article_Top_970x250

Ne skriva sreću! Bivša hrvatska manekenka otkrila da čeka dijete nakon nedavnih zaruka

SLATKO IŠČEKIVANJE

Ne skriva sreću! Bivša hrvatska manekenka otkrila da čeka dijete nakon nedavnih zaruka

tra 07, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Goran Čižmešija

Bivša manekenka Kristina Šalinović (31) s adresom u Milanu objavila je na Instagramu kako s tatooo majstorom Enricom Miglioratijem čeka prvo dijete.

Par je vijest o zarukama na društvenim mrežama podijelio početkom prošlog mjeseca, a u dugačkoj objavi na Instagramu Kristina je obavijestila svoje cijenjene mušterije da neko vrijeme prestaje s radom kao frizerka.

- Zdravo mali čovječe! Čekamo te već jako dugo. Ne možemo dočekati da te upoznamo. Ovu objavu dugo sam odgađala, jer nisam znala što bih napisala. Onda sam se dosjetila - apsolutno ništa! Jer želimo da bude naša stvar. Stoga, dragi klijenti, ovo je kraj. Došla sam vas informirati da je došlo naše vrijeme rastanka, barem na godinu dana. Uzet ću pauzu od svega što podrazumijeva moj posao, ali ako vam treba preporuka za nekoga tko će brinuti o vašoj kosi, pomoći ću vam s tim! - poručila je Šalinović nasmijano uz video na kojem ponosno pokazuje svoj trudnički trbuh, prenosi Večernji list.

Inače, Kristina i tattoo majstor Enrico objavili su vijesti o zarukama početkom ožujka. Ona u Milanu živi već nekoliko godina i svoju vezu čuva daleko od očiju javnosti, a to će napraviti očito i s trudnoćom.

- Ne dijelim toliko našu priču .. samo kad je naša godišnjica ili rođendan. U posljednjih 6 godina prošli smo kroz sve .. a u posljednje vrijeme zaglavili smo u kući zajedno tri mjeseca .. i postoji nova izreka - par koji se nije rastao tijekom karantene ostaje zajedno cijeli život !! (Ili nešto slično .. ) I istina je, povezali smo se na novoj razini i otkrili smo više jedno o drugome. I nakon svih ovih sranja u kojima smo bili i kroz koja prolazimo i kroz koja ćemo prolaziti ja i dalje želim kroz to prolaziti s njim. Napokon shvaćam tu duboku i smislenu ljubav ... Čistom i pravom ljubavlju u svom životu možete SVE ostvariti - napisala je Kristina jednom prilikom uz zajedničku fotografiju.

Kristina često progovara i o teškim temama, onima poput borbe s depresijom i anksioznosti.

"Prvi lockdown me nokautirao, ali u ovome aktualnom ću ja pobijediti" kazala je Šalinović u studenom prošle godine  i nastavila: "S jačim mindsetom u glavi spremna sam se boriti s depresijom i anksioznošću s većim osmijehom i punijim srcem. Borim se naoružana ljubavlju i čistom glavom. Pobijedit ćemo i ovu bitku. Osmijeh po osmijeh, korak po korak i dugim minutama u meditaciji" zaključila je Kristina. 

Pratiteljima je isto tako već ranije poslala poruku ohrabrenja, te podijelila savjete svoje majke. 

"Mislim da ima dosta ljudi koji su u istom sr**u kao ja. I onima kojima je još teže. A i onima kojima je lakše. Ali, kako mi je rekla moja divna majčica danas: 'Živi sadašnji trenutak!'. Najveći broj problema koji trenutno zaokupljuju tvoj um ne tiču se današnjeg dana - uzela si ih iz sutrašnjeg'. Kad mi je to rekla, smirilo mi se i tijelo, i srce, i duša, i um...", kazala je Šalinović. 

Dnevnik.ba