Article_Top_970x250

Navijači Hajduka okrenuli leđa Buriću: Mijenja ga legenda kluba i Vatrenih?

vraća li se tudor?

Navijači Hajduka okrenuli leđa Buriću: Mijenja ga legenda kluba i Vatrenih?

stu 02, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Miranda Čikotić/Pixsell

Olakotna okolnost povratka Tudora je i ta što je Igor dobio otkaz na klupi Udinesea nakon par lošijih rezultata u Serie A. Izgubio je 7:1 od Atalante i 4:0 od Rome u posljednje dvije utakmice

Uderbiju osmine finala Kupa Gorica je na svom travnjaku pobijedila Hajduk sa 2:1 i po prvi put u svojoj povijesti stigla do četvrtfinala dok je Hajduk tek treći put ispao već u osmini finala. Posljednji put Splićanima se to dogodilo prije devet godina kada ih je kao branitelje naslova srušila Istra na Poljudu pod vodstvom Zorana Vulića, a iz osmine finala ispadali su i 1995. godine kada ih je šokirala Marsonia.

Tim porazom produžila se agonija Damira Burića na gostovanjima. U šest prvenstvenih utakmica njegovi igrači su u prvenstvu ostvarili samo jednu pobjedu, a sada ih čeka i novi susret s već spomenutom Goricom. 

Navijači splitske momčadi ne skrivaju svoje nezadovoljstvo igrom Hajduka, a uoči prvenstvene utakmice u Gorici, putem službenih Facebook stranica kluba poručili su ljudima u Upravi kako žele novog stratega na klupi. 

Kao favorit među navijačkim pukom se izdvojio Igor Tudor, proslavljeni hrvatski reprezentativac. 

Tudor je svoje nogometno ime osim u Hajduku stekao i u talijanskom velikanu Juventusu, a u Italiji se dokazao kao trener nakon što je prethodno vodio upravo splitski klub. 

Olakotna okolnost povratka Tudora je i ta što je Igor dobio otkaz na klupi Udinesea nakon par lošijih rezultata u Serie A. Izgubio je 7:1 od Atalante i 4:0 od Rome u posljednje dvije utakmice.

Talijanski klub je ostavio na 13. mjestu talijanske lige. 

- Tudor dolazi kao da gledam. Opet Burić o pripremljenosti hahahaha - poručio je jedan navijač ispod objave Burićevih izjava prije Gorice. 

- Evo Tudor je od danas slobodan! - uzbuđeno je dodao drugi navijač.

- Tudor, Bišćan pa i Kek. To su ljudi sa stavom,a takvi u Hajduku teško prolaze.... - tužno je zaključio jedan od navijača.

Hoće li Uprava uslišiti želje navijača još se ne zna. Hajdukovi navijači pružaju, za hrvatske prilike, neviđenu podršku svom klubu, a nije rijedak slučaj da se i njihove želje uzmu u obzir kod ovakvih odluka, piše vecernji.hr.

Dnevnik.ba