Article_Top_970x250

NASTAVIO NIZ NEPOBJEDIVOSTI Hrgović upisao devetu pobjedu, a sedmi nokaut

sjajni hrvatski boksač

NASTAVIO NIZ NEPOBJEDIVOSTI Hrgović upisao devetu pobjedu, a sedmi nokaut

kol 25, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Hrgović je opet bio dominantan, meksički borac Heredia nije imao puno šanse.

Filip Hrgović (27) upisao je devetu pobjedu uz sedmi nokaut u devet mečeva u profesionalnoj karijeri. Naš je boksač u meksičkom Hermosillu nokautirao domaćeg borca Marija Herediju (26), obranio WBC-ov internacionalni teškaški pojas i nastavio niz nepobjedivosti.

Hrgović je od početka bio dominantan i odmah se vidjelo da domaći boksač neće imati puno šanse. Na kraju je u 50. sekundi treće runde srušio protivnika i pobjedonosno podignuo ruke, piše Večernji.hr.

Hrgović je u meč ušao sa 16,5 kilograma manje. Na službenom vaganju naš je borac imao 110,5 kg, toliko je bio težak i uoči prošle borbe, dok je kod Heredije vaga pokazala 127 kilograma. Hrgovića u Meksiku je dočekala velika vrućina, a na licu mjesta su za njega navijali smo članovi tima.

Supruga Marinela nije bila uz ring već je na Lošinju s roditeljima i prijateljima strepila uz prijenos. No, Hrgović joj je olakšao gledanje i brzo riješio stvar.

Heredia jako cijeni našeg boksača, a uoči meča čak se i s njim pokušao zbližiti.

No, Hrgović mu je poručio: – Što me on ima pozdravljati izvan protokola. Tu smo da se borimo, da jedan drugome skinemo glavu. 

Dnevnik.ba