Article_Top_970x250

Najveći pehist među Vatrenima konačno se vraća treninzima

pauzirao šest mjeseci

Najveći pehist među Vatrenima konačno se vraća treninzima

ruj 11, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Pixsell

Nakon još jedne operacije koljena u ožujku treninzima Juventusa vratio se Marko Pjaca. Bivši nogometaš Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije posljednjih nekoliko godina ima velikih problema s ozljedama.

Podsjećamo, Pjaca se u ožujku ozlijedio na treningu, u duelu, ali sam taj dvoboj sa suigračem u Fiorentini nije bio razlog, jednostavno noga je ‘otišla’. Kad mu se to prije nepune dvije godine dogodilo u Estoniji, bio je potpuno sam. Povoljnija je vijest što križni ligament ovog puta nije bio toliko stradao kao tada, a ovom prilikom menisk je ostao čitav.

Prije ozljede Pjaca je otišao u redove Fiorentine na posudbu da bi se ovog ljeta vratio u Juventus s kojim je konačno započeo treninge. Obzirom kako nije u potpunoj fizičkoj spremi, Vatreni je odbacio bilo kakvu mogućnost napuštanja Torina, barem do siječnja kada nas očekuje zimski prijelazni rok.

Ostaje za vidjeti u kojem će smjeru ići karijera mladog hrvatskog reprezentativca koji je nakon Eura u Francuskoj bio označen kao jedan od najvećih potencijala svjetskog nogometa i koji će, ukoliko konačno bude zdrav, biti od velike važnosti i za Vatrene i izbornika Zlatka Dalića.

Dnevnik.ba

Tagovi: