Article_Top_970x250

Najmlađi serijski ubojica: Osmogodišnjak ubijao bebe, policajce šokirao ponašanjem nakon uhićenja

mladi sadist

Najmlađi serijski ubojica: Osmogodišnjak ubijao bebe, policajce šokirao ponašanjem nakon uhićenja

svibnja 02, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Screenshot

Ovaj mladi ubojica bio je jedan od onih čiji su zločini toliko šokantni da se čine poput djela nekog horor filma.

Vijesti o stravičnim zločinima mladog, osmogodišnjeg i najmlađeg serijskog ubojice na svijetu, Amardip Sada, 2007. godine proširile su se svijetom. S ubojstvima je počeo godinu dana prije nego je konačno završio u rukama policije.

Njegove žrtve bila su djeca, bebe iz lokalnog sela, a među njima i njegova osmomjesečna sestra.

Iako nije jasno zašto je napadao djecu, pretpostavlja se da su mu bili lake mete jer se nisu mogla braniti, piše Ranker.

Amardip je rođen 1998. godine u Begusaraju u Indiji. 2006. godine je ubio šestomjesečnog rođaka, a ubrzo nakon toga osmomjesečnu sestru. Zatim je ubio još jednom, godinu dana kasnije, šestomjesečnu susjedovu kćerku . Nitko ga nije prijavio, i teško je razumjeti zašto je njegova obitelj skrivala zločine. To je ostalo u obitelji, pa je tako nastradala i treća beba. Dok ga je policija ispitivala, činilo se da optužbe ne shvaća ozbiljno. Kada su ga pitali zašto je ubio troje djece, zatražio je keks. 

Obitelj je pokušala skriti njegove zločine, i čini se da mu nisu objasnili da je učinio nešto loše. Kada su se lokalci počeli raspitivati, on je s veseljem pričao o onome što je učinio. Čak im je pomogao da pronađu jedno od tijela. Zločine je detaljno opisivao. "Spavala je u školi. Odveo sam je malo dalje i ubio ju kamenom, pa je sahranio", govorio im je o ubojstvu posljednje djevojčice.

Policija je otkrila da su njegove riječi bile istinite kada su pronašli tijelo šestomjesečne Kušbo u plitkom grobu koji im je Sada pokazao. Pogled na tijelo potvrdio je njegove riječi, udario je u glavu ciglom i razbio joj lubanju. Slučaj je privukao pažnju medija i psihologa, a jedan od njih, Šamšad Husein, rekao je kako je Sada vjerojatno sadist koji uživa u nanošenju ozljeda. Prema drugom, on ne poznaje razliku između dobra i zla. Na kraju mu je dijagnostificiran poremećaj ponašanja.

Vjeruje se da se njegov problem može uspješno izliječiti. U SAD-u djetetu koji počini posebno strašne zločine može se suditi kao odrasloj osobi. U Indiji važe drugačija pravila, koja su omogućila da Sada izbjegne bilo kakve legalne posljedice.

Najstroža kazna koju je mogao dobiti je bila tri godine u popravnom domu. Nikakve informacije o njegovom stanju i presudi nisu javno objavljene, a neki pretpostavljaju da je dobio tri godine u psihijatrijskoj ustanovi. Amardip Sada kontaktirao je medije 2015. i obavjestio ih da boravi u domu za mlade do svoje 18. godine. Na svoj rođendan 2016. godine trebao je izaći na slobodu. Navodno je promjenio ime u Samarđit kako bi sačuvao privatnost.

Dnevnik.ba