Article_Top_970x250

Najbolji hrvatski boksač otkrio kako se priprema za idući meč

filip hrgović

Najbolji hrvatski boksač otkrio kako se priprema za idući meč

srp 13, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Filip Hrgović protiv Meksikanca Maria Heredie, boksača koji je u posljednoj borbi pobijedio bivšeg dvostrukog izazivača za svjetsku titulu Samuela Petera, idući mjesec ima devetu borbu u svojoj profesionalnoj karijeri. Borba će se održati u Meksiku, a Filip joj optimistički pristupa.

Skokovi, trbušnjaci s medicinkom, 'malo bauštele', još malo skokova i još malo medicinki. Sve po 40 sekundi jednako 3 minute. Prevedeno, tako izgleda jedna runda kondicijski.

"Čovjek si ne smije dozvoliti da se opusti i svatko treba pronaći svoje načine kako da izlazi iz tih svojih komfor zona jer ljudski mozak i ljudsko tijelo su valjda tako konstruirani da te uvijek vuku na neki lakši put", otkriva  Hrgović za Dnevnik Nove TV.

A Filipa Hrgovića čeka Mario Heredia. Na svom terenu. Jako dobar Meksikanac sa 16 pobjeda i 6 poraza.

"Nijednog Meksikanca nikad ne treba potcijeniti, to je jako srčan narod, njima je boks dio tradicije. Ja se spremam kao da se borim za svjetsku titulu, nisam se nimalo opustio", napominje naš boksač. 

I dok je ovo ljeto rezervirano za Herediju, iduće je rezervirano za Tokio..

"Ja želim olimpijsko zlato, to je nešto zbog čega sam počeo boksati i moram to ostvariti. Tako sam pregovarao s promotorima", otkriva Hrgovića dalje i priznaje kako se nada da će poput Rocky Balboe i on postati svjetski prvak nakon što se oženi.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250