Article_Top_970x250

Na vaganje došla u tangama, a ovako je izgledala poslije meča

borila se svim srcem

Na vaganje došla u tangama, a ovako je izgledala poslije meča

tra 11, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Nisam pobijedila, ali borila sam se svim srcem. Nisam mogla vidjeti u posljednje tri runde, ali sebi ne zamjeram baš ništa. Čestitam Shanny, poručila je australska boksačica...

Mislim da sam srušila internet.

Poručila je australska boksačica Ebanie Bridges (35) nakon vaganja uoči borbe za pojas u bantam kategoriji protiv Shannon Courtenay. Australka se na vaganju pojavila u čipkastom donjem rublju i svoje atribute stavila 'na izvolte'. No nakon meča nije joj bilo do zafrkancije. Britanska boksačica ju je toliko isprebijala da joj je promijenila osobni opis. 

Shannon Courtenay (27) osvojila je pojas u bantam kategoriji nakon što je pobijedila jednoglasnom odlukom sudaca. Dominirala je kroz cijeli meč, a dokaz za to postoji na licu njezine protivnice, prenosi 24sata.hr.

Bridges je bila neprepoznatljiva, lijevo oko joj je skroz nateklo pa nije na njega vidjela u posljednje tri runde. 

- Ona voli pričati i voli se pokazivati, a ja se volim boriti. Sada je vrijeme za meč i tu ću ja zablistati - poručila joj je na vaganju Courtenay, koja je svoje obećanje i ispunila. 

Pobjeda joj je bila još slađa jer ju je Bridges provocirala tako što joj je na vaganju htjela pokloniti gaćice svog oca, a u tangama se pojavila jer je htjela zainteresirati muškarce i dokazati da ženski boks može biti zanimljiv.

Unatoč porazu za naslov, atraktivna Bridges nije očajavala.

- Nisam pobijedila, ali borila sam se svim srcem. Nisam mogla vidjeti u posljednje tri runde, ali sebi ne zamjeram baš ništa. Čestitam Shanny. Za tango je potrebno dvoje i zaista se nadam da smo učinili ono što sam rekla i pokazali da se i lijepe djevojke žestoko bore. Nadam se da je svima bilo zabavno. Veliko hvala svim mojim obožavateljima i svima koji su se uključili. Volim vas sve - poručila je Australka kojoj je ovo bio prvi poraz u šestom meču.

Dnevnik.ba

Tagovi: