Article_Top_970x250

Na svadbu Izetbegovićeve kćeri doći će i turski predsjednik Erdogan

"veliki prijatelji"

Na svadbu Izetbegovićeve kćeri doći će i turski predsjednik Erdogan

ožu 11, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Šest mjeseci nakon što su razmijenili zaruke, Jasmina Izetbegović, kćerka Sebije i Bakira Izetbegovića, i njen izabranik Adnan Cerić, popularni youtuber, zakazali su vjenčanje.

Prema saznanjima "Slobodne Bosne",svadbeno veselje zakazano je za kraj lipnja ove godine, najvjerojatnije u hotelu Europa, a prema još uvijek neslužbenim ali pouzdanim informacijama, svadbi će, među ostalim prisustvovati i turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan, prijatelj obitelji Izetbegović.

Sebija i Bakir Izetbegović, prije četiri godine, prisustvovali su vjenčanju kćeri  turskog predsjednika, Sumeyye Erdogan, koja se udala za Selçuka Bayraktara, sina turskog biznismena Ozdemira Bayraktara,  a turski predsjednik, Recep Tayyip sa suprugom Eminom, odužit će im se u  lipnju kada je planirano vjenčanje Jasmine Izetbegović i njenog izabranika Adnana Cerića.

Jasmina Izetbegović i Adnan Cerić, u vezi su već skoro dvije godine, a zaruke su razmijenili krajem prosinca prošle godine.

CeriX, što je pseudonim pod kojim je poznat Adnan Cerić, ima vlastiti video kanal na YouTubeu koji trenutno prati oko 300.000 osoba, dok na Instagramu ima više od 55 tisuća pratitelja. Klipove Adnana Cerića pregledali su milijuni ljudi.

Jasmina Izetbegović, za razliku od svog izabranika, rjeđe se pojavljuje u javnosti. Završila je Akademiju likovnih umjetnosti u Sarajevu i profesionalno se s puno uspjeha bavi grafičkim dizajnom.

Dnevnik.ba