Article_Top_970x250

Na dan vjenčanja doznala da je žena koja će joj biti snaha zapravo njena davno izgubljena kćer

televisa presenta

Na dan vjenčanja doznala da je žena koja će joj biti snaha zapravo njena davno izgubljena kćer

tra 09, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: orientaldaily.com

Majka na ruci buduće snahe primjećuje neobičan madež. Ne može biti! Pa to je madež kakvog je imala njezina kći koja je nestala prije 20 godina! Priča postaje bolja jer vjenčanje nije otkazano

Nevjerojatna priča iz Kine. Vjenčanje u Suzhouu 31. ožujka pretvorilo se u bujicu emocija nakon što je majka shvatila da joj sin ženi davno izgubljenu kćer. Vjenčanje nisu prekinuli, oženili su se! Ali tu priča nije gotova. To mu nije sestra. 

Rasplet je to al pari najboljim meksičkim sapunicama devedesetih. Na dan vjenčanja majka je na ruci buduće snahe primijetila neobičan madež. Vidjela ga je već negdje. Pretrnula je.

To je madež kakvog je imala njezina davno izgubljena kći. Briznula je u plač. Nitko isprva nije znao što se događa. Mnogi su suze pripisali emocijama jer majka ženi sina, piše 24sata.hr.

24sata

Majka je na dan vjenčanja primijetila na budućoj snahi madež kakav je imala njezina izgubljena kći (Foto: orientaldaily.com)

Kako će se udati za brata? Priča tu postaje još bolja

No nisu imali pojma što se događa u ženinoj glavi. Kći je izgubila prije 20 godina. Mislila je da je nikad više neće vidjeti. Prišla je roditeljima buduće snahe i pitala je li ona možda posvojena. Sad su oni pretrnuli.

To je bila tajna koju nikome nisu otkrili, prenosi Oriental Daily.

- Da, pronašli smo je prije 20 godina uz cestu. Odgojili smo je kao svoju. Nismo nikome rekli - otkrili su joj.

Plače mama, plače snaha, plaču svi

Sad se mladenka rasplakala. Svi plaču. Ali kako će se udati za brata?

Polako, kako nadnaslov kaže, ovo je La usurpadora na kineski.

Ide najbolji dio. 

- Kad sam izgubila svaku nadu da ću te pronaći, posvojila sam drugo dijete. Evo ga, stoji pred tobom. Udat ćeš se za njega - rekla je majka. 

I opet su svi plakali. 

24sata

Majka je nakon što je izgubila kći posvojila drugo dijete. Nije bilo prepreka da se vjenčanje nastavi (Foto: orientaldaily.com)

Duplo slavlje.

- Ovo mi je najsretniji dan u životu - rekla je mladenka koja je na dan vjenčanja pronašla izgubljenu majku. 

Dnevnik.ba