Article_Top_970x250

Muž Pamele o razlogu rastave: "Morao sam joj platiti stare dugove i kupovati nove krpice"

Playboyeva zečica i prodicent

Muž Pamele o razlogu rastave: "Morao sam joj platiti stare dugove i kupovati nove krpice"

velj 12, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Nekadašnja Playboyeva zečica Pamela Anderson (52) nedavno je iznenadila javnost objavom kako se razvodi od producenta Jona Petersa (74) nakon samo 12 dana braka.

Pamela je rekla kako se rastaju da bi procijenili što žele od života i jedno od drugoga.

Prošlog tjedna izvor blizak Pameli rekao je kako je nakon samo dan i pol braka shvatila kako je pogriješila te da je Peters opsjednut slavom, jako posesivan i sklon pretjeranom kontroliranju. Producent je uzvratio udarac te je napisao pismo koje je naslovio 'Sve što su vam rekli je laž', piše Page Six.

Jon je otkrio kako je platio Pameline dugove u vrijednosti od 175 tisuća eura te da joj je kupio novu garderobu, zbog čega je sam sebe nazvao 'starom budalom'. Producent tvrdi kako je Anderson lagala i oko prosidbe, tvrdeći da je ona njega zaprosila u SMS poruci.

- Ne moram ni reći da kada mi je u poruci napisala kako se želi udati za mene, da je bilo kao ostvarenje mog sna, iako sam u to vrijeme bio zaručen s drugom i ta dama trebala je započeti zajednički život sa mnom. Ostavio sam sve zbog nje - objasnio je.

Uz pismo koje je Peters poslao medijima priložio je i presliku poruke kojom je glumici dao do znanja kako se želi razvesti.

- Shvatio sam da imam 74 godine i da mi je potreban miran život, a ne javna ljubavna veza - napisao je.

Dnevnik.ba