Article_Top_970x250

Musa: "Stavite naslov: jedini srednji vanjski koji hoće dodati Musi, on vjeruje u mene"

euro u rukometu

Musa: "Stavite naslov: jedini srednji vanjski koji hoće dodati Musi, on vjeruje u mene"

sij 24, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Hrvatska je u povijesnoj drami slavila protiv Norveške 29:28 nakon 80 minuta bespoštedne borbe na terenu. Utakmicu je nakon dva produžetka riješio Željko Musa koji je u posljednjim sekundama zabio gol na asistenciju Igora Karačića kojem je i zahvalio nakon utakmice.

"Stavite naslov: jedini srednji vanjski koji hoće dodati Musi, on vjeruje u mene", rekao je Musa novinarima odmah na početku svog obraćanja za Karačića pa je dodao:

"Molio sam Boga da uhvatim loptu, a kad sam ju uhvatio, onda sam se okrenuo i molio da zabijem gol. Vratilo mi se za Francusku, moralo se kad-tad vratiti. Kad sam pogledao lica igrača, vidio sam da su svi hrabri. Sad ćemo dati sve od sebe da osvojimo to europsko zlato koje nam nedostaje", zaključio je Musa.

Hrvatska će u finalu u nedjelju od 16.30 igrati protiv pobjednika drugog polufinala u kojem od 20.30 igraju Španjolska i Slovenija. Hrvatska je do sada osvojila pet medalja na europskim prvenstvima, srebra 2008. i 2010. te bronce 1994., 2012. i 2016. 

Norveškoj je ovo bio drugi nastup u polufinalu EP-a i drugi poraz. Do sada nije osvojila niti jednu medalju, a najveći uspjeh joj je četvrto mjesto iz 2016.

Dnevnik.ba