Article_Top_970x250

Mourinho izazvao zgražanje: Pogledajte što je napravio usred pandemije koronavirusa

uhvatili ga

Mourinho izazvao zgražanje: Pogledajte što je napravio usred pandemije koronavirusa

tra 08, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva/Ilustracija

Mourinho je uhvaćen kako s trojicom igrača spursa trenira u jednom parku u Londonu. Na fotografijama koje su se pojavila vidljivo je da Tanguy Ndombele, Davinson Sanchez i Ryan Sessegnon trče po parku.

Trener Tottenhama Jose Mourinho izazvao je skandal u Engleskoj koja se bori s pandemijom koronavirusa.

Mourinho je uhvaćen kako s trojicom igrača spursa trenira u jednom parku u Londonu. Na fotografijama koje su se pojavila vidljivo je da Tanguy Ndombele, Davinson Sanchez i Ryan Sessegnon trče po parku. Vježbanje na otvorenom u Engleskoj je zabranjeno dok traje pandemija, odnosno vlada je odlučila da to mogu raditi samo osobe iz istog kućanstva.

- Svi naši igrači upozoreni su da drže razmak od drugih osoba dok vježbaju na otvorenom. Nastavit ćemo ih upozoravati na to - rekao je glasnogovornik Tottenhama. No, stigle su brojne osude na račun Mourinha i navijači ovaj potez Portugalca smatraju neprimjerenim.

Inače, nedavno je objavljeno da je Tottenham krenuo s treninzima preko videa kako bi se izbjegao socijalni kontakt.

- Svima nam je ovo malo čudno, ali sam u tome. Svima nam je dan raspored, ali je fleksibilan, mogli smo ga raditi kada smo htjeli. Na primjer, mogao sam cijeli dan ležati, ali bih onda kasnije trenirao. Najvažnije je bilo odraditi trening - rekao je tada Harry Winks, prenosi Večernji.

Dnevnik.ba