Article_Top_970x250

Mostarski Zrinjski doveo nogometaša koji je osvojio Svjetsko prvenstvo

Transferi

Mostarski Zrinjski doveo nogometaša koji je osvojio Svjetsko prvenstvo

velj 20, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Facebook/ HŠK Zrinjski Mostar

24-godišnji krilni napadač

HŠK Zrinjski je potvrdio angažman Staniše Mandića i on je vjerojatno posljednje pojačanje mostarskog kluba za polusezonu u kojoj će Plemići pokušati obraniti titulu prvaka BiH.

24-godišnji krilni napadač došao je u najuspješniji bh. klub iz norveškog Sogndal IL-a na jednogodišnju posudbu s mogućnošću otkupa ugovora na kraju sezone.

"Nisam puno razmišljao kada se pojavila opcija da dođem u Zrinjski, jer se ipak radi o najboljem klubu u BiH koji se svake sezone bori za naslov prvaka. U Mostar sam došao s velikim očekivanjima, ali jako pozitivnim osjećajem, mislim da je Zrinjski za mene pravi klub u ovom trenutku", izjavio je Mandić.

Staniša Mandić je za Sogndal odigrao 25 utakmica u norveškoj OBOS ligi te je 5 puta tresao mrežu i 4 puta se upisao u asistente. U Norvešku je otišao iz matičnog Čukaričkog prošle sezone.

Mandić je 2015. godine bio dio U-20 reprezentacije Srbije koja je osvojila Svjetsko prvenstvo, ali je promijenio sportsko državljanstvo i upisao četiri nastupa za A reprezentaciju Crne Gore.

Staniša Mandić se najbolje snalazi na poziciji lijevog krila, a može igrati i kao istureni napadač te desno krilo.

Dnevnik.ba/ T.R.