Article_Top_970x250

Mostarski sajam se odgađa zbog korona virusa

mjere opreza

Mostarski sajam se odgađa zbog korona virusa

ožu 11, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

"Imajući u vidu otkazivanje nekoliko sajmova diljem Europe, do posljednjeg trenutka ipak smo se nadali da ćemo uspjeti održati Sajam u Mostaru. No, sigurnost i zdravlje osoblja, izlagača i posjetitelja nam je na prvom mjestu''.

''Mostarski sajam odgađa se do daljnjeg iz predostrožnosti i odgovornosti prema, izlagačima, posjetiteljima i osoblju'', naveli su to organizatori u svom priopćenju. 

Navode kako se, sukladno preporukama ministarstva zdravstva Federacije BiH i ostalih nadležnih institucija vezano uz javna okupljanja i uz nove okolnosti oko širenja koro navirusa (COVID-19) kod nas i u svijetu, Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru, koji se trebao održati od 31. 3. do 4. 4. 2020. godine, odgađa do daljnjeg.

"Imajući u vidu otkazivanje nekoliko sajmova diljem Europe, do posljednjeg trenutka ipak smo se nadali da ćemo uspjeti održati Sajam u Mostaru. No, sigurnost i zdravlje osoblja, izlagača i posjetitelja nam je na prvom mjestu i poštujemo naputke mjerodavnih institucija te svemu pristupamo vrlo ozbiljno".

"Situaciju oko korona virusa pomno pratimo, a o novom datumu održavanja Mostarskog sajma, naše klijente i javnost obavijestit ćemo pravodobno ", stoji u obrazloženju Uprave Mostarskog sajma.

Dnevnik.ba