Article_Top_970x250

Mostarka prvakinja na svjetskom prvenstvu u body buildingu i fitnessu

Elma Škaljić

Mostarka prvakinja na svjetskom prvenstvu u body buildingu i fitnessu

ruj 20, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Na svjetskom prvenstvu u body buildingu i fitnessu predstavnica Bosne i Hercegovine i Body building kluba (BBK) “Mo klub” iz Mostara, Elma Škaljić, osvojila je prvo mjesto u profesionalnoj konkurenciji, javili su u subotu navečer iz bh. stožera u Sloveniji.

Škaljić je na svjetskom prvenstvu u organizaciji međunarodne IBFF federacije bila najbolja među najboljima, ističu iz BBK “Mo klub” Mostar za StarMo, prenosi Bljesak.info.

I ostali članovi bh. izaslanstva ostvarili su sjajne rezultate na prvenstvu u Sloveniji. Kako javljaju iz BBK “Mo klub” Mostar s mjesta događaja, Andrea Svoboda iz Sarajeva ostvarila je plasman u top 5 i osvojila 3. mjesto u natjecanju za Miss Fitness. Adnan Alagić iz Konjica je također se plasirao među 5 najboljih i osvojio je 2. mjesto u kategoriji physique, kao i 2. mjesto u disciplini Mr Fitness.

Mostarac Igor Koluder je osvojio sjajno 5. mjesto u kategoriji physique masters, javljaju iz bh. izaslanstva. “U prejakoj, svjetskoj konkurenciji osvojili smo 5 pehara, među kojima je najznačajniji osvojeni PRO-pehar”, istakli su iz bh. tima.

Dnevnik.ba

Tagovi: