Article_Top_970x250

Modrići u identičnim pidžamama: ´Sretan Božić svima!´

obiteljski portret

Modrići u identičnim pidžamama: ´Sretan Božić svima!´

pro 25, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Instagram

Luka zimske blagdane provodi u krugu obitelji, a sretan Božić su svojim pratiteljima zaželjeli i na društvenim mrežama. Obitelj je nogometašu najveća podrška...

Za hrvatskog nogometnog reprezentativca Luku Modrića (33) ovo je bila godina iz snova. Ove je godine osvojio Zlatnu loptu France Footballa za najboljeg nogometaša svijeta u 2018. godini, a proglašen je najboljim i u izborima FIFA-e i UEFA-e.

Bio je proglašen i najboljim igračem Svjetskog prvenstva ljetos u Rusiji na kojem je Hrvatska osvojila srebrnu medalju nakon poraza u finalu od Francuske.

- Ova godina je bila iz snova, ne mogu tražiti više - napomenuo je Modrić te zaključio: Godina 2018. zauvijek će imati posebno mjesto u mom kalendaru.

Luka zimske blagdane provodi u krugu obitelji, a sretan Božić su svojim pratiteljima zaželjeli i na društvenim mrežama. Modrići su se odjenuli u identične pidžame i fotografirali za obiteljski portret ispred božićne jelke.

Luki su supruga Vanja (36) i djeca, Ema (5), Ivano (8) i Sofija (1) najveća podrška pa su ga pratili i na sve nogometne dodjele.

- Bez njih nikada ne bi postao ovo što jesam - tvrdi Luka.

FOTO: Instagram

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250