Article_Top_970x250

Modrić poslao oštru poruku HNS-u: "Ne skrivajte se iza igrača!"

Hrvatski kapetan

Modrić poslao oštru poruku HNS-u: "Ne skrivajte se iza igrača!"

lis 16, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: PIXSELL

Luka Modrić se javio putem Twittera i komentirao situaciju koja je nastala oko domaćinstva utakmice Hrvatske i Slovačke koja odlučuje o putniku na Euro 2020. godine.

Mediji bliski Savezu danas su objavili kako je odluka igrača bila da se utakmica premjesti s Rujevice na Maksimir nakon čega je hrvatski kapetan Luka Modrić objavio oštru poruku u kojoj je demantirao navode članova Izvršnog odbora HNS-a i bliskih novinara. 

"Sa Slovačkom u Rijeci, istom strašću kao u svakom gradu Hrvatske. Igrači ne odlučuju gdje. Zato nema skrivanja iza momčadi kad se krivo procjenjuje."

Još od utakmice na Poljudu zavrtjela se priča o premještanju domaćinstva.

Podsjetimo, Damir Mišković također je oštro reagirao nakon što je u javnost puštena informacija da će se ključna utakmica Hrvatske za plasman na Euro premjestiti s Rujevice na Maksimir.

Predsjednik Rijeke i član Izvršnog odbora HNS-a istaknuo je da je za promjenu domaćinstva saznao iz medija, ali i da nije upoznat sa službenim odlukama o promjeni te da će se utakmica, prema njegovim saznanjima, odigrati prema već ranije sastavljenom rasporedu u Rijeci, na Rujevici.

Dnevnik.ba