Article_Top_970x250

Modrić ide u Milano po još jedno FIFA-ino priznanje

Hrvatski kapetan

Modrić ide u Milano po još jedno FIFA-ino priznanje

ruj 22, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Getty Images

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić u ponedjeljak će otputovati iz Madrida u Milan na svečanost tijekom koje će svjetska nogometna federacija FIFA dodijeliti nagrade najboljim nogometašima u prošloj sezoni.

Vezni 34-godišnji igrač Real Madrida jedan je od kandidata za ulazak u najboljih 11 igrača protekle sezone. Modrić je dosad četiri puta bio izabran u najbolju momčad.

"Ne zna se ništa o tome tko će dobiti nagrade niti hoće li on biti izabran u najboljih jedanaest. Luka Modrić ondje putuje kao kandidat te kao posljednji dobitnik nagrade za najboljeg nogometaša, zbog čega će uručiti nagradu ovogodišnjem dobitniku", rekao je u subotu dužnosnik Real Madrida za Hinu. Modrić je prošle godine osvojio priznanje "The Best", nagradu za najboljeg nogometaša svijeta u organizaciji FIFA-e i međunarodnog udruženja profesionalnih nogometaša (FIFPro).

Prethodno je s Hrvatskom stigao do finala Svjetskog prvenstva u Rusiji gdje je bio proglašen najboljim igračem natjecanja. Modrić, koji zbog ozljede aduktora desne noge nije otputovao s Real Madridom na nedjeljno gostovanje u Sevillu, u ponedjeljak će s ekspedicijom kluba poletjeti prema Milanu.

Dužnosnik nije rekao tko će sve iz Real Madrida otputovati na svečanost. Sportske novine Marca sa sjedištem u Madridu u petak su bile izvijestile kako će trojica igrača Real Madrida biti izabrana u najboljih 11 za prošlu sezonu – Luka Modrić, stoper Sergio Ramos te ofenzivni Eden Hazard koji je prošle sezone kao igrač Chelsea osvojio Europsku ligu.

Dnevnik.ba