Article_Top_970x250

Mladi iz Ljubuškog organiziraju rock radionicu

1. prosinnca

Mladi iz Ljubuškog organiziraju rock radionicu

stu 27, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija

Udruga mladih 'Agape' iz Ljubuškog u subotu, 1. prosinca, organizira rock radionicu, s počekom u 11 sati.

U radionici će sudjelovati profesionalni glazbenici iz 'Mostar Rock School'.

Iz Udruge Agape pozivaju sve zainteresirane mlade da usavrše svoje znanje na određenom instrumentu ili da se nauče svirati, a kako su istaknuli, glazbenici će donijeti svoje instrumente.

- Pozivamo sve one koji žele naučiti svirati ili usavršiti sviranje na nekom instrumentu da dođu u subotu u predvorje Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić na Gračinama. Glazbenici će donijeti bubnjeve, gitaru, bass gitaru, a naravno da u obzir dolazi i sviranje na instrumentu koji vi donesete sa sobom (saksofon, klavijature, flauta..) Dođite i usavršite svoje znanje - poručili su iz Agapea.

Nikolina Herceg, članica Udruge Agape kazala je u izjavi za Fenu kako je ova radionica odlična stvar za mlade iz Ljubuškog.

- Ljubuški je uvijek imao razvijenu alternativnu i rock scenu i smatram da je ova ideja odlična jer i danas u Ljubuškom imamo puno ljubitelja ove vrste glazbe među mladima, a rad i vježba s vrhunskim glazbenicima iz Mostar Rock School samo će im pomoći da usavrše svoje glazbene sposobnosti - rekla je Herceg.

Inače, Udruga mladih Agape nevladina je neprofitna udruga iz Ljubuškog koja se bavi obrazovanjem mladih na jedan drukčiji način. 

Tijekom godine organiziraju niz aktivnosti poput ljetnog kina na otvorenom, ili akcije čišćenja OktoberMest koja se u desetom mjesecu provodi na prostoru općine Ljubuški u suradnji s učenicima ljubuških škola i drugih udruga.

Dnevnik.ba

Tagovi: