Article_Top_970x250

Mladenka oplela po gošći: "Što si mi to kupila!? Trebala si donijeti kuvertu..."

kanada

Mladenka oplela po gošći: "Što si mi to kupila!? Trebala si donijeti kuvertu..."

ruj 19, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija: Shutterstock

Žena se požalila da joj mladenci nisu poželjeli lijepu dobrodošlicu kada su vidjeli što im je kupila.

Nepisano je pravilo da, kada idete na nečije vjenčanje, donesete poklon ili kuvertu s novcem kao zahvalu mladencima za to što su vas pozvali i cijeli dan častili. Razumije se da si ne može svaki gost priuštiti ogromne izdatke, ali najvažnija je namjera, zar ne? E, pa ova mladenka ne misli tako.

Jedna gošća iz Kanade odlučila je pokloniti nešto vrlo neuobičajeno za vjenčane poklone. Umjesto gotovine ili kućanskih aparata, mladencima je na vjenčanje donijela košaru punu različitih slatkiša – bilo je tu bombona, keksa, čokolada, bombonijera…

Foto: Facebook

‘Bolje da si donijela kuvertu’

Fotografiju svojega originalnog poklona objavila je na Facebooku a uskoro je njezina priča bila objavljena i na Redditu. Kathy Mason požalila se da joj mladenci nisu poželjeli lijepu dobrodošlicu kada su vidjeli što im je kupila, prenosi Mirror.

“Mladenka Lauren poslala mi je poruku nakon vjenčanja i rekla da moj poklon nije dovoljno dobar te da bi bilo bolje da sam donijela kuvertu s novcem”, napisala je Kathy. Lauren joj je zahvalila što je došla na vjenčanje i savjetovala joj da na sljedećem vjenčanju ne učini istu “pogrešku”.

Mladenka na udaru kritika

“Napisala je i da je ona na mene i moju pratnju potrošila 400 dolara u restoranu, a da zauzvrat nije dobila – ništa”, otkrila je Kathy i dodala kako smatra da nije učinila ništa loše. S njome su se složili i korisnici Reddita, koji su osudili ponašanje mladenke.

“Na kojem planetu živi ova bezobrazna mladenka? Civilizirani ljudi poklone nekom drugom ono što im se ne svidi umjesto da se žale darivatelju”, “Ako joj je toliko očajnički trebao novac, nije morala potrošiti 200 dolara po osobi na večeru u skupom restoranu”, “Poklon je baš super, a ona očito ne zna da sve te stvari u košari i nisu toliko jeftine”, neki su od komentara.

Dnevnik.ba