StoryEditor

Mladen Grdović posjetio legendu Dinama, pa zajedno zapjevali „Nije u šoldima sve“

Piše D  /  28.03.2021., 08:03h

Tri mušketira - Mladen Grdović, Zlatko Pejaković i Jasmin Stavros - ponudili su navijačima novu pjesmu “Srce hrvatsko“, napravljeno upravo za ovogodišnje Europsko prvenstvo. Mladen Grdović, koji je poznat kao prijatelj reprezentativaca, bio je najavljen i ovih dana u Opatiji.

U subotu su ga ipak obveze odvele drugim putem, a prije toga, u petak, nakon snimanja za televizijsku emisiju Grdović je u Maksimiru posjetio Rudija Belina u njegovu domu. Belin, koji je “prikovan“ uz krevet, bio je vidljivo dirnut, te su zajedno otpjevali “Nije u šoldima sve“ i “Tu je moj dom”, piše SN.

- Posjetio sam Rudija Belina, on je moj veliki prijatelj još od prije rata. Belin je svjetska legenda, Pele ga se bojao. Suze su mu došle kad smo zapjevali… On je dio sjajne generacije iz šezdesetih godina prošlog stoljeća, to treba poštovati. I njega i sve ostale koji su gradili povijest našeg nogometa - kazao nam je Grdović u dresu hrvatske s brojem 10. Čuje se s kapetanom Lukom Modrićem…

- Oduševljen je pjesmom koju smo napravili, a sad je fokusiran samo na utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. U Sloveniji nismo imali sreće, ali uvijek se ponovno pojavi sunce - pričao nam je Grdović, koji predano radi na podršci za Euro. Belin u stanu ima i fotografiju s Peleom, Kraljem nogometa.

S Dinamom je osvojio Kup velesajamskih gradova 1967. godine, a u 29 navrata igrao je za reprezentaciju. Rođen je 4. studenoga 1942. godine. - Belin biranim riječima govori o Josipu Skoblaru, o njemu smo puno razgovarali. To su nezaboravni igrači - konstatirao je Grdović. 

Dnevnik.ba

16. rujan 2021 17:48