Article_Top_970x250

Ministar vanjskih i europskih poslova RH u posjeti rodnom Tomislavgradu

privatna posjeta

Ministar vanjskih i europskih poslova RH u posjeti rodnom Tomislavgradu

kol 07, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

U privatnoj posjeti Tomislavgradu boravio je ministar vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske Gordan Grlić Radman u pratnji supruge i Katarine Milković, zamjenice pročelnika za odgoj i obrazovanje Grada Zagreba.

Uz načelnika Općine Tomislavgrad Ivana Vukadina, ministra Grlića Radmana i pročelnicu Milković dočekali su u zgradi Općine Tomislavgrad Luka Krstanović, predsjednik Općinskog vijeća Tomislavgrad sa suradnicima.

Ministar Grlić Radman i pročelnica Milković su s načelnikom Vukadinom i predsjednikom Općinskog vijeća održali kratki razgovor, a nakon toga su obišli Franjevački samostan i muzej „Fra Jozo Križić“ u Tomislavgradu.

Prilikom posjeta samostanu ministra Grlić Radmana s kulturnom baštinom Tomislavgrada i zbirkom muzeja upoznao je kustos Franjevačkog muzeja Stipan Dilber. 

Ministar je zahvalio domaćinima na gostoljubivosti i izrazio zadovoljstvo posjetom rodnoj općini, budući da se ovdje nalazi na odmoru.

Naime, ministar Gordan Grlić Radman rođen je u Tomislavgradu i nosi svoj rodni kraj u srcu i rado mu se vraća svaki puta u vrijeme godišnjih odmora, prenosi Večernji.ba.

Dnevnik.ba