Article_Top_970x250

Milan je spreman platiti 15 milijuna eura za Dinamovog talenta

Transferi

Milan je spreman platiti 15 milijuna eura za Dinamovog talenta

svibnja 15, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Osim Milana, prate ga još Manchester City, Roma i Juventus

Talijanski mediji objavili su kako je Milan zainteresiran za dovođenje Antonija Marina iz Dinama. Navodi to Calciomercato u tekstu u kojem nabraja brojne druge talentirane igrače koje Milan prati poput Juan Sebastian Sforza iz Newells Old Boysa i Reiniera Jesusa Carvalha iz Flamenga. 

Osim Milana, Marina prate još Manchester City, Roma i Juventus, ali talijanski mediju ističu kako je Milan prvi favorit za njegov potpis zbog promjene u transfer politici kluba do koje je došlo dolaskom Ivana Gazidisa na mjesto sportskog direktora kluba. 

"U siječnju smo doveli Piateka i Paqueta, mlade igrače od kojih puno očekujemo u budućnosti, a tako ćemo nastaviti i dalje", objašnjava Gazidis koji je svjestan problema koje Milan ima s financijskim fair-playom pa im je jedina opcija za ozbiljne transfere ostala ona u kojoj kupuju jeftino pa stvaraju igrače. 

Tu u priču ulazi Antonio Marin za kojeg Talijani tvrde da bi Milan mogao koštati oko 15 milijuna eura, što je za klub, kojem je trenutno najbitnije zadovoljiti stroge kriterije FIFA-e kada je u pitanju poslovanje, sjajan posao. Naravno, ako do njega na kraju i dođe. 

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250