Article_Top_970x250

Meghan lagala tijekom intervjua kod Oprah, razotkrila je prijateljica

žrtva ili ne?

Meghan lagala tijekom intervjua kod Oprah, razotkrila je prijateljica

ožu 09, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: CBS/Pixsell

Nedugo prije vjenčanja Meghan i princa Harryja 2018. godine, Ninaki Priddy, najbolja prijateljica iz djetinjstva i djeveruša vojvotkinje na njenom prvom vjenčanju s Trevorom Engelsonom, rekla je za Daily Mail: 'Meghan je uvijek bila fascinirana kraljevskom obitelji. Želi biti princeza Diana.

Meghan Markle rekla je da nije odrasla 'znajući puno o kraljevskoj obitelji' i da nije bila spremna za svoju ulogu, tijekom njezina bombaškog intervjua Oprah Winfrey - unatoč najboljoj prijateljici iz djetinjstva koja je tvrdila da je 'fascinirana' njima.

Vojvotkinja od Sussexa (39) upotrijebila je dvosatni intervju kako bi otkrila kako je u 'firmu' ušla 'naivno', objasnivši da ju je Sarah Ferguson, vojvotkinja od Yorka, morala naučiti kako se nakloniti prije susreta s kraljicom u Kraljevskoj loži u Windsoru.

Meghan je dodala je da "nikad nije potražila svog supruga na internetu" kad je prvi put počela hodati s princom Harryjem, te je morala proguglati britansku himnu .

Međutim, Meghan je priznala da je poznavala suprugovu rođakinju princezu Eugenie prije susreta s njim na njihovom prvom spoju, za koji se priča da ga je sredila dizajnerica Misha Nonoo, čiji je bivši suprug Alexander Gilkes bio prijatelj i s princom Harryjem i s princom Williamom u Etonu.

 | Autor : Profimedia

Foto: Profimedia

Fotografija petnaestogodišnje Meghan kako pozira u centru Londona, te ispred Buckinghamske palače, s prijateljicom Ninaki, tijekom europskog putovanja 1996. godine, pojavila se prije velikog vojvotkinjina dana.

Autor knjiga o kraljevskoj obitelji Robert Jobson je naglasio da ne vjeruje u Meghanine tvrdnje da je u sve ušla nepripremljena.

Meghan je neiskrena od početka otkad tvrdi da nije znala tko je princ Harry. Puna entuzijazma je pričala o članovima kraljevske obitelji u intervjuu povodom zaruka", rekao je Jobson. 

Ninaki je ispričala i da je njezinu nekadašnju prijateljicu Meghan jako zanimala kraljevska obitelj

- Znam da je bila fascinirana njome. Imala je knjigu o princezi Diani 'Diana: Her True Story' na svojoj polici i čak mi je dok je bila još s Trevorom rekla da bi htjela otputovati u London i ostati tamo barem mjesec dana. Ne sjećam se kad je to točno bilo, no bila je udana za Trevora i glumila je u seriji 'Suits'. Nekoliko je puta spomenula da bi htjela tamo otputovati, rekla je. 

- Nisam bila šokirana niti čak iznenađena kad sam čula o princu Harryju. Znam da je nekad voljela gledati filmove 'Princezini dnevnici' o djevojci iz naroda koja je postala dio kraljevske obitelji. Jako ju je obuzela ta ideja, dodala je Priddy. 

Dnevnik.ba