StoryEditor

Mbappe: "Najvažniji gol u mojoj karijeri? Onaj protiv Hrvatske"

Piše D  /  29.04.2020., 03:04h

"Najvažniji gol kojeg sam zabio bio je u finalu Svjetskog prvenstva protiv Hrvatske. Teško je izabrati jedan jer se sjećam svih koje sam zabio. No u glavi mi je uvijek onaj najvažniji, a to je gol Hrvatskoj", izjavio je 21-godišnji napadač.

Mbappe je u 65. minuti zabio zadnji gol za Francusku u pobjedi 4:2 nad Hrvatskom u finalu igranom u Moskvi. Za Francusku je do sada u 34 utakmice zabio 13 golova a za PSG je odigrao 120 utakmica tijekom kojih je 90 puta pogodio mrežu.

Rekao je kako nema ritual na utakmicama.

"Ne, nikada ne radim iste stvari. Živim od dana do dana, nikada ne radim ništa isto. Možda posjetim fizioterapeuta, ali ne bih to nazvao ritualom. Ponekad se igram loptom u tunelu svlačionice prije utakmica ili razgovaram sa suigračima, šalim se s njima... Ovisno o utakmici", rekao je.

"Najbolji gol koji sam vidio je Cristianov"

Najbolji gol koji je vidio, kaže, bio je pogodak Cristiana Ronalda škaricama vrataru Gianluigiju Buffonu u utakmici Lige prvaka između Real Madrida i Juventusa.

"Imao sam prilike igrati s Gigijem pa smo razgovarali o tom golu i kako se osjećao tada. Zbog toga mi je taj gol ostao urezan kao najbolji“, izjavio je Mbappé.

"Cristiano Ronaldo mi se jako sviđa, a tijekom ere u kojoj igraju on i Messi jako uživam. Igrao sam također s Neymarom, koji mi je bio idol kada sam bio mali. Ima još puno igrača kojima se divim."

22. listopad 2021 10:28