Article_Top_970x250

Mateo i Izabel Kovačić kupili dva luksuzna stana u Zagrebu vrijedna oko tri milijuna eura

celebrity

Mateo i Izabel Kovačić kupili dva luksuzna stana u Zagrebu vrijedna oko tri milijuna eura

ožu 23, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Pisalo se kako je Mateo Kovačić stan kupio od nekadašnjeg 'kralja mlijeka' Luke Rajića za oko dva milijuna eura. Stan koji glasi na ime modne dizajnerice, šuška se, vrijedi oko milijun eura

Izabel (28) i Mateo Kovačić (26) vlasnici su dva stana u Ban centru u strogom centru Zagreba ukupne površine 450 kvadrata, vidljivo je iz zemljišnih knjiga. Vrijednost stanova je, nagađa se, oko tri milijuna eura, prenosi 24sata.hr.

Jedan stan glasi na ime nogometnog reprezentativca koji igra za Chelsea, a nalazi se na šestom katu. Riječ je o šesterosobnom stanu od 300 kvadrata koji se sastoji od četiri spavaće sobe, radne sobe, tri kupaonice, dnevnog boravka s blagovaonom, radne sobe i garderobe.

Stan koji glasi na ime modne dizajnerice nalazi se kat ispod stana njezina supruga, a riječ je o trosobnom stanu od 150 kvadrata. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, kupaonice, prostorije za gospodstvo, kuhinje, ostave, WC-a i dnevnog boravka s blagovaonom.

Pisalo se kako je Mateo Kovačić stan kupio od nekadašnjeg 'kralja mlijeka' Luke Rajića za oko dva milijuna eura. Stan koji glasi na ime modne dizajnerice, šuška se, vrijedi oko milijun eura. Izabel je donedavno živjela na relaciji Zagreb - London, gdje igra njen dragi.

Krajem prošle godine, uoči porođaja, pričala je kako se zbog trudnoće i pandemije korona virusa vratila u Zagreb, kao i kako su uredili dvije dječje sobe, u Londonu i u centru Zagreba.

- Nakon porođaja, čim bude moguće putovati zbog situacije s korona virusom, vraćamo se svi zajedno u Englesku - otkrila je Izabel svoje planove Jutarnjem listu lani u listopadu.

Par je zajedno od 2010. godine. Sedam godina poslije su se vjenčali, a lani u listopadu dobili su sina. Zaljubili su se kao srednjoškolci te su ih spojile nedjeljne mise. Sportaš je godinama bio ministrant u svojoj župi u Sesvetskim Selima.

Ondje se zaljubio u Izabel koja je pjevala u župnom zboru Lilium pa su se sretali nedjeljom na misi. Izabel se zbog lijepoga glasa, ali i stasa često isticala među drugim djevojkama, a najviše je voljela pjevati duhovne šansone i psalme. Kovačićeva je supruga stoga poželjela da im na crkvenom obredu pjevaju kolege iz njezina bivšeg zbora.

Dnevnik.ba