Article_Top_970x250

Marin i Kristina Čilić ponovno će postati roditelji, poznat i spol djeteta

STIŽE PRINOVA

Marin i Kristina Čilić ponovno će postati roditelji, poznat i spol djeteta

svibnja 05, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Instagram

Hrvatski tenisač Marin Čilić i njegova supruga Kristina postat će roditelji po drugi put. Kako je kristina potvrdila za Gloriju, njihov sinčić Baldo, koji je u veljači proslavio prvi rođendan, dobit će bracu.

- Točno smo na pola puta, zasad je sve u najboljem redu i nadamo se da će tako i ostati. Opet očekujemo dječaka koji je jednako aktivan u trbuhu kao što je bio i Baldo. O imenu nismo još ni razmišljali, no već znamo da će ga nakon Balda biti teško odabrati, kazala je Kristina i dodala da se nije naspavala dvije godine. 

- Problem je jedino što i noći provodi u veselom ritmu, tako da rijetko uhvatimo predah. U akciji smo od 0 do 24. Ima dana kad taj dupli program zna biti naporan, posebno ako je Marin na turniru, ali ne žalimo se jer stvarno uživamo zajedno. Čovjek se na sve navikne pa tako i na malo sna - kazala je Kristina, i dodala kako joj je, uz dijete kojem još treba mnogo pažnje i koje smatra da je san gubitak vremena, druga trudnoća ipak napornija. No, srećom da i ona i Marin imaju veliku obitelj koja će pomoći u čuvanju. 

Marin i Kristina vjenčali su se prije tri godine u Cavtatu, a nakon svadbenog obreda par je pripremio proslavu za uzvanike u tvrđavi Revelin. Par se upoznao u Dubrovniku 2008. godine na Davis Cupu gdje je Kristina radila kao hostesa. Prijateljstvo je brzo preraslo u ljubav i Kristina je počela pratiti Marina na svim njegovim mečevima i to mu, kaže, donosi sreću.  

Dnevnik.ba