Article_Top_970x250

Maja Šuput u videu otkrila nadimak za sina Blooma, zove ga po luksuznoj trgovini

celebrity

Maja Šuput u videu otkrila nadimak za sina Blooma, zove ga po luksuznoj trgovini

tra 12, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Poznato je da Maja voli modne brendove pa je tako i torba za pelene koju je nosila na fotografiji iz šetnje marke Gucci i cijena joj iznosi 7644 kuna.

Pjevačica Maja Šuput (41) sina Blooma rodila je prije nešto manje od mjesec dana, a od tada gotovo svakodnevno pratiteljima na društvenim mrežama pokazuje koliko su ona i suprug Nenad Tatarinov uživljeni u roditeljsku ulogu.

Čak i prije dolaska malog Blooma na svijet, Maja je pokazivala kako se zajednički pripremaju za to. Tako smo vidjeli Nenada kako spaja krevetić, kako i gdje je kupila veliki ormar za sina, robicu, itd. 

Prije nekoliko dana objavila je i prvu fotografiju iz šetnje sa sinom u kojoj je Maja bila ležerno obučena, a nova snimka otkrila je i kako Maja tepa sinu zanimljivim nadimkom.  

Pjevačica je objavila niz snimki iz svog doma na kojima se moglo vidjeti kako Nenad sastavlja sjedalice za sinčića, a u jednoj od njih Maja kaže: "Gospodin Bloomingdales, što vi kažete na ovo? Tata je danas jako brz s novim gadgetom za našeg Blooma".

Inače, Bloomingdales je američki lanac luksuznih robnih kuća. Poznato je da Maja voli modne brendove pa je tako i torba za pelene koju je nosila na fotografiji iz šetnje marke Gucci i cijena joj iznosi 7644 kuna.

Maja se pohvalila kako je Bloom već dobio puno personaliziranih poklona poput dekice sa svojim imenom, a među darovima se tako našao i srebrni češalj luksuznog brenda Tiffany&Co čija je cijena 1600 kuna, prenosi Večernji list.

Dnevnik.ba

Tagovi: