Article_Top_970x250

Maja Šuput s Bloomom proslavila prvi Majčin dan: 'Nikad zahvalnija životu'

celebrity

Maja Šuput s Bloomom proslavila prvi Majčin dan: 'Nikad zahvalnija životu'

svibnja 09, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Nikada zahvalnija životu što te imam i što si me učinio najsretnijom mamom na svijetu. Moj prvi Majčin dan. Svim mamicama nek je sretan, najsretniji, napisala je pjevačica pokraj fotografije sa sinom u naručju

Maja Šuput emotivnom je fotografijom sa sinom Bloomom svima majkama čestitala Majčin dan.  - Nikada zahvalnija životu što te imam i što si me učinio najsretnijom mamom na svijetu. Moj prvi Majčin dan. Svim mamicama nek je sretan, najsretniji, napisala je pjevačica pokraj fotografije sa sinom u naručju, prenosi Večernji list.

Podsjetimo, Šuput je rodila prije mjesec i pol dana, a od tada svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje obiteljske fotografije. Sretna obitelj nedavno je bila i na svom prvom putovanju u Rovinju.  Nakon kratkog predaha vratili su se u Zagreb u svoje obiteljsko gnijezdo, a ponosna majka pohvalila se i dječjom sobom koju je uredila za Blooma. 

"Bloom room", napisala je pjevačica u opisu videa koji prikazuje preslatko uređenu dječju sobu prepunu personaliziranih detalja poput slikovnice ''Kako je Bloom došao na svijet'', oznake za vrata od sobe na kojoj je zlatnim slovima ispisano ime ''Bloom'', te mirisnih svijeća s natpisom ''Dobro došao Bloom''.  U komentarima su joj se odmah javili oduševljeni pratitelji, a komentar je ostavila i poduzetnica Snježana Mehun.  "Maja Šuput mamaaa dakle koji nivo obožavanja! Ja sam pretjerivala, ali ti si pobijedila", poručila joj je poduzetnica koja ima 25-godišnjeg sina Dinu. 

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/showbiz/maja-suput-s-bloomom-proslavila-prvi-majcin-dan-nikad-zahvalnija-zivotu-1491057 - www.vecernji.hr