Article_Top_970x250

Lovren se odmara u Hrvatskoj, družio se s popularnim pjevačem

novi igrač zenita

Lovren se odmara u Hrvatskoj, družio se s popularnim pjevačem

srp 28, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Instagram

Dejan Lovren je u ponedjeljak potpisao trogodišnji ugovor s ruskim prvakom Zenitom iz St. Peterburga u koji dolazi nakon šest godina provedenih u Liverpoolu s kojim je osvojio naslov europskog prvaka 2019. te naslov prvaka Engleske i od čijeg se dresa oprostio emotivnom porukom na Instagramu.

"Igrati za ovaj čudesan klub je povlastica, uz koju dolazi i odgovornost. Nositi grb je bila čast. Posljednjih šest godina su bile divlja vožnja. Prošli smo sve i svašta, naš odnos se razvijao i bio je izvor intenzivnih osjećaja...", napisao je hrvatski reprezentativac na početku svoje oproštajne poruke u kojoj je naveo da su optimizam, želja, zajedništvo i pošten te naporan rad doveli do nezaboravnih trenutaka i uspona na vrh europskog nogometa.

Zahvalio je i suigračima te navijačima.

"Bilo je puno ljubavi i kritike i svakoga od vas poštujem - budite uvjereni da sam jedino želio samo pobjeđivati, a pobjeđivali jesmo! Nedostajat će mi duh kluba, grada, ljudi. Viđat ćemo se prijatelji i želim vam sve najbolje. -zaključio je Lovren na Instagramu na kojem je otkrio i kako je stigao na ljetovanje u Hrvatsku, u Novalju.

U svom hotelu odlučio se opustiti uz domaći ledeni čaj, a potom je otkrio kako mu je u posjet stigao i jedan od najpoželjnijih Hrvata i miljenik brojnih žena - Petar Grašo.

- Hvala prijatelju što si došao sinoć - poručio je Lovren na Instagramu.

Dnevnik.ba